Aannemers

Aannemers

Maatoplossingen

Voor tal van gerenommeerde aannemers is AB-Matic de logische keuze voor maatwerkoplossingen. Geautomatiseerde ramen en deuren worden inhouse gerealiseerd met de meest kwalitatieve materialen. Zo worden complexe onderhoudswerken vermeden want veiligheid is onze prioriteit.

Succesvolle samenwerkingen

Multiplex

Met kantoren in Australië, het Midden-Oosten, het Verenigd Koninkrijk en Canada is Multiplex een grote speler in het leveren van projecten van 
wereldklasse voor zowel publieke als private klanten over de hele wereld.

Watts

Watts werkt samen met architecten, designers, aannemers, kunstenaars, eigenaars en zelfs filmmakers voor het realiseren van grote architecturale projecten van de hoogste kwaliteit.

Mace

Spelen met de grenzen van ambitie. Mace zijn experts in het vormgeven van de gebouwde omgeving, ze helpen mee aan een meer verbonden, veerkrachtige en duurzame wereld.

Skanska

Skanska vormt de manier waarop mensen leven, werken en verbinding zoeken met elkaar door gebruik te maken van hun kennis en vooruitziendheid. Met een ervaring van meer dan 135 jaar zijn ze een van ‘s werelds grootste aannemers. Samen met de klant en de collectieve ervaring van meer dan 30.000 medewerkers creëren ze innovatieve en duurzame oplossingen.

Scheldebouw

In 1958 specialiseerde Scheldebouw zich in vliesgevels en is intussen uitgegroeid tot een van de koplopers op vlak van gevelconstructie. Ze leveren gevel- en dakoplossingen voor high-level bouwprojecten. Vandaag hebben ze 500 werknemers en realiseren ze projecten in heel Europa.

Permasteelisa

Een van de meest gedecoreerde aannemers in de gevelindustrie. Ze staan wereldwijd bekend voor hun unieke vermogen om de meest innovatieve architecturale concepten om te toveren tot praktische oplossingen.

Lindner

De Lindner Group is een toonaangevend bedrijf voor de constructie, interieurinrichting en isolering. Ze adviseren, ontwikkelen en produceren oplossingen, van kleine projecten tot grote turnkey oplossingen. Zowel voor nieuwe gebouwen als renovaties.

Laing O’Rourke

Sinds de oprichting van Laing O’Rourke in 2001 is de onderneming uitgegroeid tot een vermaarde internationale engineering en constructiebedrijf. Ze breidden hun activiteiten uit naar nieuwe markten en stonden mee aan het ontstaan van moderne constructiemethodes. Zo konden ze ook meewerken aan verschillende iconische projecten.

MBG

MBG behoort al meerdere decennia tot de grootste bouwbedrijven in Vlaanderen dankzij onze gedrevenheid en zin voor innovatie, kwaliteit en flexibiliteit.Ons streven naar excellentie binnen de contracting wereld uit zich in een proces van continue verbetering: het verhogen van ons veiligheidsniveau, onze prestaties en gerealiseerde projecten naar een hoger niveau tillen en ons milieubewustzijn verhogen.

Willemen

WILLEMEN GROEP is één van de grootste familiale Belgische bouwgroepen. Willemen Groep biedt totaaloplossingen voor uw bouw- of renovatieproject. Tijdens elke beslissende fase, of het nu gaat om het voortraject, het ontwerp, de uitvoering, de opleveringsfase of de nazorg, zijn we altijd een gewaardeerde partner voor opdrachtgever, architect, studiebureaus en andere stakeholders.

Bam contractors

BAM Contractors is een multidisciplinaire speler in infrastructuur. We maken als operating company deel uit van de Koninklijke BAM Groep. Zowel publieke als private klanten kunnen beroep doen op onze expertises in spoor- en wegenwerken, tunnel- en bruggenbouw en industriële projecten. Deze expertises zijn het resultaat van decennia aan ervaring, en een doorgedreven focus op kwaliteit en innovatie.

Volker wessels

VolkerWessels is een toonaangevende, internationale bouwonderneming die werkt volgens het ‘think global, act local’ principe. VolkerWessels is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland en heeft in totaal meer dan 130 lokale werkmaatschappijen. VolkerWessels speelt een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. Wij bouwen aan wonen, werken en mobiliteit.

Groep Ceyssens

We create your view
Het onmogelijke mogelijk maken. Uw projecten van vandaag én morgen waarmaken. Samen met u grenzen verleggen. Dat doen we met innovatieve en duurzame minimalistic windows en glasproducten van de hoogste kwaliteit, op maat van uw plannen. En met persoonlijk advies, hulp bij het ontwerp van uw project en eigen productie en plaatsing door vakmensen.

Denys

Denys is een multidisciplinaire groep gespecialiseerd in water, energie, mobiliteit, bouwkunde, restauratie en speciale technieken. Door deze unieke diversificatie is Denys een veelgevraagde partner voor complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken, in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Canada en Zuid-Amerika.

Projecten

Permasteelisa, Scheldebouw

Shard, Londen, VK

Hoofdingang voor leveranciers, een verticale vouwwand gemaakt uit aluminium.

Permasteelisa, Scheldebouw

London Bridge Place, VK

Hydraulische vouwdeur, hoofdingang van News UK. Weegt ongeveer 2 ton.

Hillen & Roosen

Urban Studio's, Amsterdam, NL

Glazen poort als ingang voor een ondergrondse parkeergarage.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws.

In de kijker

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u nog vragen of heeft u interesse om met ons samen te werken voor uw volgende project? Contacteer ons!